En minimalistisk blog med fokus på bæredygtighed

Stop Madspild dobbelt op

Stop Madspild dobbelt op

Da jeg syntes at mine boller lavet hovedsagelig på rester forleden dag blev så gode, besluttede jeg at lave endnu en omgang følgende dag. Havregrøden blev heller ikke spist op denne morgen og kogte kartofler havde jeg flere af i køleskabet. Jeg glemte dog at tjekke hvor meget hvedemel jeg havde hjemme og da jeg opdagede at det ikke var ret meget, var jeg allerede godt i gang med dejen. Jeg puttede det jeg havde i dejen og håbede på det bedste men det var ikke nok. Bollerne blev ikke ordentlig bagt og sank sammen til flade pandekager. Jeg smed dem dog ikke ud (så er der jo ikke sparet på noget madspild) men lagde dem ind i fryseren med en note til mig selv om at de egnede sig bedst til at blive ristet.

I går tog jeg dem op til aftensmaden og skar dem i tynde skiver. Jeg lagde dem på en rist og dryssede oregano og lidt flagesalt over dem og gav dem en omgang i ovnen. 225 grader i 10-15 minutter indtil de blev gyldne i farven og lidt sprøde. De blev faktisk rigtig gode!

De få der blev tilbage kan jeg jo altid bløde op i vand og lave grød af 🙂 (Jeg skal nok lade være – tror også de bliver spist i løbet af dagen, hvis jeg kender mine børn ret)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this:
Visit Us On Instagram