En minimalistisk blog med fokus på bæredygtighed

Bag Simplicity and Savings

Velkommen her!

Efter at have skrevet i næsten 3 år på Aargang73 opdagede jeg, at det med at leve minimalistisk – med alt hvad det indebærer – kom til at fylde mere og mere. Både i mit liv og på bloggen. Jeg besluttede derfor at flytte alle disse tanker og idéer over på en egen blog og det er på den, du nu har landet.

Her på siden skriver jeg om det som de senere år stille og rolig blevet til en livsstil. Samtidig med at vi rydder ud blandt vores ting, prøver vi så vidt mulig at undgå at slæbe for meget nyt ind. Lidt efter lidt får vi fjernet rod og støj og

Interessen for genbrug og bæredygtighed har også vokset og vi forsøger løbende at optimere og spare der hvor vi spare kan. Uden at gå på kompromis.

Jeg håber på at kunne inspirere andre til at få ryddet op i deres liv og få oplevelsen af den frihed og luft det giver. Jeg håber også på at få inspireret til at se det fede i at genbruge, både gennem køb og gennem at få pustet nyt liv i gammelt.

Bloggen er opdelt i følgende kategorier

Simple Living

Her skriver jeg om min livsstil generelt og om tanker omkring det. At få ryddet op

Declutter

At rydde op i et hjem tager lang tid. I løbet af årene når man at spare enormt mange ting og når man som

Genbrug

Se, det er virkelig sjovt! Det er nærmest blevet en hobby for mig, og jeg elsker at ose rundt på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Alt det guld, man kan finde! Udover at shoppe brugt, elsker jeg også at give gamle ting nyt liv og ‘genbrugs-projekter’ giver på en eller anden måde dobbelt glæde

Spar

At spare må ikke være kedeligt og at være sparsomlig, må ikke forveksles med at være nærig! Der er dog mange måder at spare på, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kvantitet. At samtidig have en voksende opsparing som kan bruges på noget der giver værdi, fungerer som en gulerod. En måneds rejse til Sydamerika sammen med ungerne sidste år, var det som satte gang i vores sparprojekt.

Stop Madpild

At så vidt mulig prøve på at undgå madspild, giver meget mening i min verden. Det kan gøres på mange måder og jeg giver her mine bud på hvordan det blandt andet kan gøres.

 

 

Kategorierne giver god mening, da de alle sammen bidrager til en minimalistisk og bæredygtig livsstil. Nogle af indlæggende har jeg flyttet med over fra min gamle blog, da de bidrager til at fortælle historien om den minimalistiske rejse vi i løbet af de sidst år har lavet.


Visit Us On Instagram