En minimalistisk blog med fokus på bæredygtighed

Kanel-Biscotti à la Stop Madspild

Kanel-Biscotti à la Stop Madspild

I starten af ugen tog jeg en pose hjemmebagte kanelsnegle op ad fryseren. Drengene har jo efterårsferie og tanken var, der skulle hygges lidt ekstra omkring morgenmaden. Om de ikke har lyst til det eller om det har været brist på tid, vides ikke, men kanelsneglene lå der stadig, når jeg stod op i morges.De var blevet tørre og kedelige, og ville med garanti ikke blive spist. Jeg bryder mig ikke om at smide mad ud og jeg bryder mig definitivt ikke om at smide hjemmebagte kanelsnegle ud! Så hvad gør man?

Jeg skar kanelsneglene i så tynde skiver som nu kunne lade sig gøre, uden at de faldt fra hinanden. Jeg lagde dem på en bagplade og tørrede dem i ca. en times tid i ca. 120 grader. Et par gange blev de vendt så at de fik lidt farve på begge sider.

De blev til kanel-biscotti og blev stor succes her hjemme. Nu skal de nok blive spist!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this:
Visit Us On Instagram